Är man ute efter en riktigt bra after work Jönköping är det absolut Shooters Biljard & Sportbar som man ska besöka, här hittar ni det allra bästa inom såväl mat och dryck som sport och biljard för att ni tillsammans med vänner och familj ska kunna ha en rolig kväll i en härlig miljö. 

Eftersom att man har satsat stort på att kunna erbjuda något för alla hos dem hittar ni i deras lokal tre olika våningar och en trappa ner hittar ni en stor hall med flera biljardbord där ni antingen kan boka bord i förskott för att ha en rolig kväll tillsammans med vännerna eller i kombination med den after work som ni har tillsammans med era kollegor, självklart kan ni även komma på drop in och spela om det finns bord lediga. 

Alkoholfria alternativ 

Och för att ni aldrig ska behöva bli törstiga finns det självklart även en öppen bar på detta plan där ni kan köpa såväl riktigt bra öl som vin och alkoholfria alternativ för att alla ska kunna ha en trevlig kväll.​

Bra mat på after work

När man ska gå på after work så vill man givetvis ha något gott att dricka, därför hittar ni på Shooters Biljard & Sportbar i Jönköping alltid ett brett utbud av olika öl, viner, drinkar och mycket mer. Men för att göra upplevelsen komplett serverar de även mycket god mat från en pubmeny men också en à la carte meny för att det ska finnas något för alla smaker och magar. 

Ni kan bland annat få en riktigt fin hemlagad hamburgare med kött från lokala bönder, plocktallrik, pasta med oxfilé och mycket mer, så missa inte Jönköpings bästa after work och restaurang och besök Shooters Biljard & Sportbar.