När man har renoverat sitt badrum i Stockholm, är det viktigt att man vet att arbetet har utförts korrekt. Ibland kan det även vara bra att utföra en besiktning innan dess att man påbörjar en renovering eller om man till exempel ska sälja. En badrumsbesiktning i Stockholm kan även ske om du misstänker en vattenskada eller vill ha papper på hur det ser ut i ditt badrum innan dess att det till exempel sker en rörinfodring. Det finns många företag som erbjuder badrumsbesiktning Stockholm, men du ska enbart anlita de bästa företagen när det rör sig om detta område. Det är nämligen alltid en trygghet för dig att anlita ett företag som vet vad de gör och hur de ska gå tillväga för att du ska få det mesta för dina pengar.

Hur går det till?

När du anlitar en expert i Stockholm för din badrumsbesiktning, vänder företaget sig både till privatpersoner och företag som är i behov av besiktning. Deras badrumsbesiktning utförs ofta i fyra delar. De börjar med att besikta kakel eller klinker samt annat ytskikt och tak. De kontrollerar även var mjukfoget har applicerats. Därefter undersöker de el samt rördragningen som har gjorts. Det kan även göras en mätning vid hörn av avståndet mellan rören.

Man granskar även slitsar, slitsbotten, tätningar med mera. Givetvis besiktigar man även installationerna av inredning som WC, handfatet, badrumsskåp, handdukstork med mera. Därefter görs även en tillsyn av det allmänna intrycket av badrummet efter renoveringsarbetet. 

​​När du anlitar ett företag som kan badrumsbesiktningar i Stockholm, får du alltså en helhetsbesiktning som du kan känna dig trygg med och du vet att jobbet har blivit rätt utfört.